Tiedotukset

Ale ja lahjaksi saatu lohirulla

30-vuotisjuhlat 9.11.2013

30-vuotisjuhlat vietettiin elokuvan ja hyvän ruuan merkeissä. Juhliin osallistui teemaan sopivasti kolmisenkymmentä henkeä.

Puheenjohtaja kävi puheenvuorossaan läpi Kerhon nykytilaa ja visioi tulevaisuuden toiminnan painopisteitä. Kerhon toimintaa pyritään lisäämään etenkin kesäkaudella ja aktiivisen tiedottamisen toivotaan lisäävän kerholaisten osallistumista yhteisiin tapahtumiin.  Kerhon toiminnan tavoitteena on myös mataloittaa kynnystä perhokalastuksen aloittamiseen ja opastaa uusia kalastajia lajin pariin.

Pentti Korhonen ja Pekka Salmirinne muistelivat Kerhon syntyaikoja ja Piispajoen vuokraamiseen liittyneitä koukeroita. Paikalla oli myös viisi muuta perustamiskokouksessa paikalla ollutta.

Juhlassa muistettiin edellistä puheenjohtajaa Ale Seppästä ja sihteeriä Jukka Korhosta Kerhon eteen tehdystä loistavasta työstä. 

Kiitos vielä kerran juhlaan osallistuneille ja hyvää loppu vuotta kerholaisille!

 

 

Käärmelampi 2013

Suomussalmen Perhokalastajien hallitus teki 30.8.2013 päätöksen koskien Käärmelammen istutuksia vuoden 2013 aikana. Hallitus päätti ettei kaloja istuteta, perusteluina muun muassa istukkaiden korkea hinta sekä vuosikokouksessa aloitettu kartoitus Käärmelammen jatkosta.